Matrix – matrica

12 tedenski plan

Matrix

Če ste se odločili za USPEH, potem sledite spodnjim preprostim navodilom ... korak po korak ... in si ustvarite USPEŠEN posel. Izkoristite prednosti poslovnega modela in unikatnega provizijskega sistema, ki ga ponuja mednarodno podjetje Karatbars International in izkoristite prednosti zlatega proizvoda, ki ima izjemno tržno nišo.

OGLEJTE SI KRATEK VIDEO ...

... in se odločite za vaš naslednji korak!

ŽELIM ZAČETI TAKOJ …

Odločen/a sem, da bom povečal/a prihranke v zlatu za lepo in mirnejšo prihodnost. AKTIVIRAL/A bom svoj BREZPLAČEN zlati račun. Želim, da me seznanite kako sem lahko nagrajen/a, če varčujem v zlatu.

ACTIVATION

VŠEČ MI JE …

Potrebujem več informacij, kontaktirajte me in seznanite z vsemi potrebnimi koraki, ki jih moram narediti, da si ustvarim osebno in družinsko zlato rezervo pod najugodnejšimi pogoji ter uspešno poslovno kariero.

90-dnevni IZZIV: zaslužite v povprečju 90€ na dan ...

Vas mika?

Če je vaš odgovor DA, potem se vključite v našo ekipo in s skupno močjo bomo dosegli cilje. Sistem temelji na preprostosti, razumljivosti ... najpomembnejše je nenehno kroženja denarja. Sistem je primeren za vsakogar!

check

Delovne izkušnje in predznanje niso potrebne

checkSte samostojni, a imate podporo ekipe

check100% uspeh, če sledite navodilom

checkUstvarite pasivni prihodek

checkNaredite si zlato zalogo

Team_work

... in se PRIPRAVITE NA USPEH!

Kaj je potrebno storiti?

Z MATRIX 90/90 dosežemo največje učinke s principom nenehnega kroženja denarja, na enostaven, dostopen in razumljiv način. Vsakdo lahko izpolni pogoje za uspešno sodelovanje. Sistem močno priporočamo, ker z njegovo pomočjo hitreje pridete do rezultatov, ni pa predpisan pogoj za sodelovanje s Karatbarsom in ga podjetje ne zahteva, je vaša svobodna izbira. Sami se odločite, ali boste začeli hitro in učinkovito delovati ter tako dosegli hitre finančne rezultate, sistem in timsko delo vam pri tem pomagata, če boste sledili navodilom in izpolnili vse pogoje v priporočenem roku, je USPEH zagotovo vaš!

Spodaj so opisani trije koraki, ki jih je potrebno izpolniti, da bi čim hitreje prišli do uspeha.
Preprosto kliknite na spodnje gumbe!

REGISTRACIJA in izbira POSLOVNEGA PAKETA

1korakODLOČITEV in AKCIJA sta nujno potrebni za uspeh v življenju. Na poti niste sami, skupaj bomo dosegli zastavljene cilje.

Najprej se BREZPLAČNO REGISTRIRAJTE (navodila How to -REGISTRACIJA)

NUJNO naložite potrebne dokumente za INDETIFIKACIJO (navodila How to – PRIJAVA in nalaganje KYC dokumentov)

Izberite ustrezen POSLOVNI FRANŠIZNI PAKET  (navodila How to – nakup POSLOVNEGA PAKETA)

Najprej plačaj sebi

2korakmovement_of_moneyBistvo MATRIX sistema je kroženje denarja, zatorej je potrebno del provizij zamenjat v zlato. V začetku procesa se plača iz svojega žepa, že po 40-ih dneh pa kupujete zlato iz provizij.

Torej VSAK TEDEN zamenjaj ustrezno količino papirnate valute za ZLATO VALUTO – npr. 1 gram zlata vsak teden (navodila How to – NAKUP 1 grama VSAK TEDEN)

Priporočamo nakup Zlate lipe, saj z gibanjem pripomoremo k osveščanju Slovenca, hkrati pa doniramo za brezdomce.

Izgradi svojo EKIPO in uspešno PODJETJE

3korakIzgradi uspešno poslovno točko. Informiraj nove osebe in si ustvari dve aktivni ekipi, ki sta temelj tvojega uspešnega poslovanja. S tem ko predaš informacije lahko ljudem pomagaš, da tudi oni ustvarijo zlato rezervo ali zgradijo uspešen posel, odločitev je vedno v njihovih rokah. 

Pridobi vsaj dve osebi ali več, ki bodo naredile isto kot ti in si zagotovile uspeh.

In Voilà!!! To je to – enostavno in učinkovito.

So tudi vaši cilji takšni kot naši?

Veliko je govora o pomembnosti postavljanja CILJEV, pa vendar večinoma ljudje nimamo jasnih predstav o tem, kaj bi želeli doseči. Glede na raziskave ga.Gail Matthews iz Dominikanske Univerze, je znano, da tisti, ki si cilje zapisujejo veliko hitreje pridejo do njih, kot tisti, ki jih ne.

Kaj bi radi dosegli? Poslovno, osebno, družinsko, povečanje življenjskega standarda … Postavite CILJE, zapišite jih in pustite, da se uresničijo.

 

Mi smo si zadali tri osnovne poslovne cilje, ki jih želimo doseči skupaj z vami:

                   1. 30% mesečna poslovna rast

2. Pasivni prihodek

          3. Družinska zlata zaloga

Kaj je dobro vedeti?

Affilate marketing ali Priporočilni marketing je poslovni model, ki je v tujini izjemno iskan in cenjen. Najpomembnejše pri tem je, da vam ni potrebno imeti zalog proizvodov, ki jih priporočate in delujete le kot kontaktna oseba, za kar ste nagrajeni. Pri izbiri dobrega poslovnega modela priporočilnega marketinga se je treba osredotočiti na tri poglavitne faktorje:

PROIZVOD IN TRŽNA NIŠA

Proizvod, ki ga priporočamo, so zlate palice v malih enotah, vkomponirane v plastično kartico, na kateri je LBMA certifikat. Gre za zlato čistine 999,9, kar je značilnost naložbenega zlata in zato naši proizvodi niso podvrženi plačilu DDV-ja in plačilu davka na kapitalski dobiček. Vsak Zemljan naj bi zamenjal del nestabilne papirnate valute za zlato in tako dolgoročno zaščitil vrednost svojega premoženja. Trenutno ima le 1% Zemljanov v lasti zlato, tržna niša je izredno velika, saj zlato dejansko potrebuje vsakdo. Naša vizija je, da bi vsak Slovenec imel v lasti vsaj 1,5 grama zlata in že s tem bi podvojili slovenske državne zlate rezerve.

PODJETJE ali KDO STOJI ZA IDEJO

Za idejo stoji mednarodno podjetje Karatbars International GmbH, registrirano v Nemčiji s sedežem v Stuttgartu. Podjetje deluje pod strogimi nemškimi nadzornimi organi, je registrirano kot spletna trgovina in specializirano za proizvodnjo in prodajo zlatih ploščic malih enot najvišje kakovosti. Prisotno je v 120 državah, tako so možnosti za poslovno sodelovanje izredno obsežne. Ustanovitelj in CEO g.Harald Seiz ima dolgoročne cilje in vizijo približati zlato množicam, ne le z vidika gradnje zlate rezerve, pač pa si s poslovnim sodelovanjem lahko izgradite tudi finančno samostojnost.

POSLOVNI MODEL

Vključitev v poslovno sodelovanje pomeni, da postanete “affiliate” v tako imenovanem Priporočilnem marketingu. Cilj je, da posredujete informacijo o koristnosti zlata čim širši množici in priporočate, da del premoženja zamenjajo za čisto zlato ter tako dolgoročno poskrbijo za varnost sebe in svoje družine. Affilate marketing je v tujini cenjena poslovna smer, saj omogoča lahek pristop k poslu brez večjih investicij, gre za delo od koderkoli, pisarna ni potrebna, sami izbirate sodelavce in krojite svoj delovni čas. Vsekakor posel, ki ga je vredno preizkusiti!

Kaj lahko pridobim?

Če ste se z branjem prebili do tega odstavka, potem ste se zagotovo že vprašali: "Kaj pa imam jaz od tega?"
Vas zanimajo odgovori na spodnja vprašanja?

Kako lahko dobim gram zlata po najugodnejši ceni? 

A lahko dosežem noro ceno celo 5€ na gram čistega zlata?

Kako lahko dodatno zaslužim ali si ustvarim svoj posel?

Kako pridem do zaslužkov nad 8.000€ v razdobju treh mesecev?

Na kakšen način lahko pomagam poznanim, da pridobijo prednosti sistema tudi oni?

Na vsa ta vprašanja in še več dobite odgovore TAKOJ, preprosto KLIKNITE na spodnji gumb,

se prijavite s svojim e-naslovom in poslali vam bomo odgovore na vaša vprašanja.

emejlaj

btt